Van der Hut Fotografie

3 redenen om een mannelijke boudoir fotograaf te overwegen

Tijdens een boudoir shoot wordt je vaak in lingerie gefotografeerd. Iets wat voor veel vrouwen een bijzonder en intiem moment is. Daarom kiezen veel vrouwen voor een vrouwelijke fotograaf als het gaat om een boudoir shoot. Daarnaast zijn sommige bang dat mannelijke fotografen het om de verkeerde redenen doen. Het is dan ook belangrijk om altijd vooraf wat onderzoek te doen naar de fotograaf. Gelukkig zijn er genoeg mannelijke fotografen die hun vak wel verstaan en professionaliteit op nummer één zetten. Hieronder geef ik je drie redenen waarom je het inhuren van een mannelijke boudoirfotograaf het overwegen waard is.

De stijl van de fotograaf

Ondanks dat we allemaal weten dan mannen andere dingen mooi en sexy vinden aan vrouwen dan vrouwen zelf, draait het allemaal op de stijl van de fotograaf. Zo fotografeert de ene fotograaf in een dramatischere en scherpere stijl, terwijl de ander juist gaat voor een zachtere en gereserveerdere look en feel. Soms zijn er zelfs fotografen die beide stijlen afwisselen aan de hand van de wensen van de klant. Bedenk daarom van te voren welke stijl jou het meeste aanspreekt of bespreek met de fotograaf welke stijl het beste bij jou zou passen. Het maakt dus niet uit of de fotograaf man of vrouw is, maar welke stijl de fotograaf hanteert.

De focus ligt op de foto

Natuurlijk houd een professionele fotograaf zich bezig met jou tijdens het fotograferen, maar niet op de manier zoals je zou denken. Wanneer ik klanten fotografeer, ben ik gefocust op talloze aspecten zoals: het haar, de pose, het licht en de sluimertijd. Ik ben gefocust op alles waarmee ik een verbluffend eindresultaat kan behalen. Alles draait erom dat jij als klant aan het einde van een shoot met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaat. Of je nu door een vrouwelijke- of mannelijke fotograaf gefotografeerd wordt: een professional houdt zich op een professionele manier bezig met ‘jou’.

Als je je op je gemak voelt, maakt het geslacht niet uit

Het is niet niks om uit je comfortzone te stappen en je kwetsbaar op te stellen in je lingerie. Het is daarom belangrijk dat je je tijdens een boudoir shoot op je gemak voelt en de juiste fotograaf is daarbij belangrijk. Daarom bespreek ik altijd kort de shoot met de klant en doorlopen we samen de wensen. Daarnaast bied ik klanten ook de mogelijkheid om iemand mee te nemen naar de shoot, als zij dit prettiger vinden. Wanneer je je niet op je gemak voelt, zal dit zich doorvertalen in de foto’s, wat uiteraard zonde is. Als je je op je gemakt voelt bij iemand, maakt het geslacht niet uit.

 

Read Comments

Leave a comment

Anti-spam beveiliging * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.