Van der Hut Fotografie

Over mij

Het gezicht achter van der Hut fotografie

Ik ben John van der Hut, de fotograaf en het brein achter van der Hut Fotografie. Ik ben al een tiental jaren fanatiek bezig geweest als hobbyfotograaf. Na een reorganisatie op mijn oude werk kreeg ik de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan. Ik wilde me namelijk volledig gaan richten op het fotograferen. Na lang wikken en wegen kwam ik tot de conclusie dat ik deze ‘once in a lifetime‘ kans niet kon laten schieten.

Zogezegd, zo gedaan. Sindsdien heb ik me volledig op de fotografie gestort. Het begon met een opleidingstraject bij Frank Doorhof (fashion fotograaf, gespecialiseerd in workshops/seminars) waar ik veel kennis en ervaringen heb opgedaan tijdens het volgen van zijn workshops en cursussen. Na ruim een jaar hard aan mijn portfolio te hebben gewerkt, vond ik dat het tijd werd om de volgende stap te nemen. Mijn eigen fotografiestudio aan huis.

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat er fijne, ontspannen sfeer hangt, u zich op uw gemak voelt en u uiteraard uw eigen inbreng kunt delen wanneer gewenst.

Buiten het fotograferen om houd ik me ook bezig met andere hobby’s zoals: webdesign, de voetbalwedstrijden van mijn kinderen kijken en genieten van het leven (nu is dat natuurlijk niet zozeer een hobby, maar eerder een levensstijl).

Zoekt u dus een fotograaf waar u een fijne ervaring en mooie foto’s mee naar huis krijgt tegen mooie prijzen dan bent u bij Van der Hut Fotografie aan het juiste adres!

Merken waar ik onder andere mee werk zijn