Van der Hut Fotografie

foto’s die een gevoel oproepen

Soms heb je van die foto’s die een bepaald gevoel oproepen. Door de plaats waar de foto genomen is, de sfeer die de foto uitstraalt of de pose van een model bijvoorbeeld. Deze foto heb ik samen met Linda gemaakt tijdens een mooie zonsondergang op Scheveningen. Beide vonden we dit al een hele mooie foto’s die een soort uitstraalt. De masseur van Linda zag de foto en bij hem riep het dus ook gevoelens op. Hij is iemand die vaak gaat zwemmen in de buurt van de Pier op Scheveningen en voor hem was combinatie van de locatie en de pose van het model. Voor hem is de ultieme afbeelding van zen: zijn pier en iemand die daar mediteert. Er komt een afdruk van in zijn praktijk te hangen. Geeft toch een trots gevoel dat de foto die we op een mooie, gezellige zaterdagavond hebben gemaakt als een stuk kunst aan de muur hangt!

Read Comments

Leave a comment

Anti-spam beveiliging * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.