Van der Hut Fotografie

Boudoir shoot

Wat is nou een boudoirshoot?

Boudoir komt oorspronkelijk uit Frankrijk en was een elegant ingerichte ruimte, naast de slaapkamer van de vrouw. Oorspronkelijk was dit de ruimte waar ze zich kon wassen en kleden. Van daaruit is is de boudoirfotografie ontwikkeld naar een genre fotografie waarbij de vrouw gefotografeerd wordt in lingerie. Het zijn stijlvolle, sensuele beelden met sexy twist.

Wanneer kiest men voor een boudoirshoot? Bijvoorbeeld als men gaat trouwen of iets te vieren hebben. Het is een cadeau voor jezelf en je partner. Maar niet alleen daarom kiest men voor een boudoirshoot ook is het voor sommige mensen een echte booster voor het zelfvertrouwen.

Maar is dat niet eng en spannend dan zo'n boudoirshoot? Natuurlijk wel, maar door van te voren een persoonlijk gesprek te hebben over de shoot en je wensen aan te geven houden we daar rekening mee. Meestal is bij een shoot na een kwartier de spanning wel verdwenen. En natuurlijk mag je ook altijd iemand mee nemen naar de shoot.

Voor meer informatie over de bouidoirshoots verwijs ik je graag naar mijn andere website Boudoir For You

DUS BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF? IEMAND DIE JE OP EEN RELAXTE MANIER ZO MOOI MOGELIJK WEET VAST TE LEGGEN? MAIL ME!

DUS BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF? IEMAND DIE JE OP EEN RELAXTE MANIER ZO MOOI MOGELIJK WEET VAST TE LEGGEN? MAIL ME!