Model voor een dag/Fashionshoot

Wil je graag model worden of ben je al model en wil je je portfolio graag uitbreiden? Wil je samen met vriendinnen/vrienden een leuke fotoshoot doen? Ben je een cosplayer en wil je creaties mooi op de foto gezet krijgen? Dan is ‘Model voor een dag’ zeker iets voor jou!

Bij van der Hut fotografie maken we het verschil. Dit houdt in dat we naast het schieten van professionele, hoogwaardige kwaliteitsfoto’s de foto’s ook geheel retoucheren. Zo ga je aan het einde van de dag naar huis en ontvang je binnen een aantal dagen magazine-waardige foto’s toegestuurd.

Wat kan er allemaal?

In principe is alles mogelijk, van beauty tot high-fashion, zowel binnen als buiten of op speciale locaties.

Glamour, lingerie en badmode is alleen toegestaan bij modellen ouder dan 18 jaar, waarbij wij eisen stellen aan de kledingvoorschriften. Modellen jonger dan 18 jaar moeten ten alle tijden begeleid worden door een ouder of voogd.

Voorbeelden van deze shoot in de studio.
Voorbeelden van deze shoot op locatie.

Hoe werkt ‘Model voor een dag/Fashionshoot’?

Wij vragen de klant zijn of haar eigen outfit(s) mee te nemen. Het is mogelijk om je in de fotostudio om te kleden. Wij adviseren hier zelf zorg aan te besteden en eventueel te overleggen. Wellicht heb je namelijk zelf al een bepaald beeld van wat je wilt qua complete styling. Wij beschikken over verschillende accessoires en attributen, maar het is altijd mogelijk om deze ook zelf mee te nemen.

Tijdens het fotograferen in de studio zullen de genomen foto’s direct zichtbaar zijn op een grote monitor. Je krijgt dus direct een idee van het eindresultaat, dit werkt zeer plezierig en je kunt meteen zien of je iets wilt veranderen. Heb je nog nooit voor de camera gestaan? Geen probleem! Uiteraard word je continue gecoacht door de fotograaf. Er is de mogelijkheid om verschillende kledingsets geshoot worden.

WAT KOST HET EN WAT KRIJG JE DAAR VOOR?

Deze sessie kost € 225,00.
Je wordt in de studio ontvangen met een lekkere bak koffie of thee. We nemen dan samen door wat je precies kan verwachten en met welke outfits je gefotografeerd wil worden. Afhankelijk van het soort foto’s je wilt, passen we de set en de verlichting hier op aan. De totale tijd die we in mijn studio zullen doorbrengen is 2 uur (tegen meerkosten kunnen we dit uitbreiden, echter blijkt uit de praktijk dat 2 uur meestal ruim voldoende is). In deze 2 uur kun je een paar keer van outfit wisselen en op elke outfit kunnen we de set aanpassen.

Nadat we klaar zijn met fotograferen kijken we snel samen even naar het resultaat van de middag en selecteren we 3 tot 5 foto’s per set. Hierna ga ik verder met de foto aan de slag om deze mooi te bewerken. Meestal krijg je na 3 werkdagen van mij de bestanden toegestuurd via WeTransfer en kun je de bestanden downloaden. Mocht je eventueel afdrukken van de foto’s willen laten maken, dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor en bespreken we die verder.
Per set krijg je 3 tot 5 bewerkte foto’s toegestuurd