Bedrijfsfotografie

Dit is voor mij het samen met de klant zoeken naar de oplossing van zijn ‘probleem’. U wilt uw nieuwe bedrijfspand vastgelegd hebben? uw productieproces in beeld gebracht? Uw medewerkers vastgelegd hebben voor uw website of social media?

Portretfotografie

In deze digitale tijd willen klanten graag zien met wie ze zaken doen. Een online fotoalbum van uw medewerkers kan u daarbij helpen. Alle medewerkers op dezelfde wijze gefotografeerd, zelfde licht – achtergrond – pose, en neemt u nieuwe medewerkers aan dan kunnen deze op dezelfde wijze later gefotografeerd worden. Uw medewerkers krijgen hiermee allemaal dezelfde professionele uniforme profielfoto’s ongeacht wanneer de foto’s gemaakt zijn.

Maar ook een mooi portret, eventueel op een andere locatie, voor eventuele artikelen in interne of externe publicatie kan ik voor u verzorgen.

Bedrijfsreportage

Door middel van een bedrijfsreportage kunnen we uw bedrijf laten zien, zichtbaar maken voor de buitenwereld. Aan de hand van foto’s laten we zien wat uw bedrijf voor activiteiten uitvoert en daarmee duidelijk maken waarom men voor u moet kiezen.

Nieuwsfotografie

Nieuwsfeiten die uw bedrijf positief onder de aandacht brengen. Heeft u een opening, een speciale deal gesloten, een overname gedaan, nieuwe medewerkers aangenomen, enzovoorts dan dit is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om de aandacht van uw bestaande en potentiële klanten te trekken. Voor dit soort foto’s is snelheid van groot belang en deze worden dan ook direct bewerkt en aangeleverd, zodat u deze direct kan gebruiken voor uw social media.

Uw bedrijfspand(en)

Uw bedrijfspand is een van uw visitekaartjes zowel van binnen als van buiten en daarvan heeft u goede foto’s nodig. Foto’s van het interieur kunnen genomen worden met een 360 graden camera, zodat u een digitale rondleiding van uw bedrijfspand op uw website kan plaatsen. Natuurlijk kunnen ook normale interieurfoto’s zijn. Natuurlijk moet de buitenkant van uw bedrijfspand ook op de juiste manier worden vastgelegd en dit kan ik eventueel door middel van een drone doen tot een hoogte van 50 meter.

Productfotografie

Productfotografie op maat op uw locatie of in mijn studio. U geeft aan voor welk doel de productfoto’s gemaakt moeten worden en wij bespreken op welke manier uw producten het best kunnen worden gefotografeerd.